Občané Karlových Varů se mohou opět setkat s primátorkou města Andreou Pfeffer Ferklovou
Foto zdroj: Magistrát města Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Občané Karlových Varů se mohou setkat s primátorkou města Andreou Pfeffer Ferklovou. Příležitost k diskusi o svých podnětech a připomínkách k dění ve městě dostanou v pondělí 25. dubna od 15 do 17 hodin.

Den s primátorkou proběhne v pracovně v 5. patře magistrátu v Moskevské ulici. Termín není potřeba předem rezervovat, zájemci budou odbavováni v pořadí, v jakém dorazí.

Souběžně proběhne také bezplatná právní poradna PRO BONO. Magistrát prosí zájemce o právní konzultaci, aby s sebou vzali veškerou dokumentaci k případu, který budou chtít konzultovat – smlouvy, obchodní podmínky, vyúčtování, korespondenci, apod. Bez podkladů může být rada právníka pouze velice obecná.

Právní PRO BONO poradna je určena občanům Karlových Varů. Z kapacitních důvodů si vyhrazujeme právo odmítnout zájemce z jiných měst a obcí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru