Auto na Karlovarsku skončilo na boku mimo silnici, pro spolujezdkyni letěl vrtulník
Dopravní nehoda u obce Nivy. Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - V pátek 15. dubna letošního roku krátce po třetí hodině odpolední došlo u obce Nivy k dopravní nehodě jednoho osobního automobilu.

K té mělo dojít tak, že dvaašedesátiletá řidička vozidla značky Renault, jedoucí ve směru z Otovic do obce Nivy, se při průjezdu pravotočivé zatáčky zřejmě plně nevěnovala řízení, s vozidlem měla přejet do protisměru a následně mimo komunikaci. Tam mělo vozidlo narazit do země a přetočit se na pravý bok.

Při nehodě utrpěla lehké zranění dvaašedesátiletá řidička. Její jednapadesátiletá spolujezdkyně byla se středně těžkým zraněním letecky transportována do nemocnice. "Po dopravní nehodě se řidička podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Škoda byla předběžně odhadnuta na 150 tisíc korun," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

2004nehoda2

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru