Karlovarští senioři se zájmem o zahradničení už mohou opět obdělávat své záhonky
Foto zdroj: Magistrát města Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Karlovarští senioři se zájmem o zahradničení už mohou opět obdělávat své záhonky. Zahrada seniorů v areálu zahradnictví Správy lázeňských parků v Lidické ulici je po zimní přestávce opět v provozu.

Pro letošní rok byla navíc rozšířena o několik nových záhonků. I nadále je tato komunitní zahrada vyhrazena zejména obyvatele Karlových Varů v důchodovém věku a nabízí jim možnost, jak aktivně naplnit svůj volný čas a vypěstovat si vlastní bylinky, zeleninu nebo květiny.

Zájemci o volné záhonky se mohou obrátit na pracoviště Senior pointu magistrátu města (tel. 353 151 999) nebo na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru