Karlovarsko - V pondělí 18. dubna krátce po jedenácté hodině dopolední u obce Lesov došlo k dopravní nehodě osobního automobilu.

K té mělo dojít tak, že teprve devatenáctiletá řidička vozidla značky Audi, v obci Sadov, část Lesov, při průjezdu levotočivou zatáčkou před železničním přejezdem zřejmě nepřizpůsobila rychlost a měla vozidlo uvést do smyku. Následně měla s vozidlem vyjet mimo komunikaci a narazit do výstražníku železničního přejezdu, který urazila a s vozidlem měla zůstat v kolejišti.

Devatenáctiletá řidička byla převezena Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice k ošetření. "Po dopravní nehodě se řidička podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Škoda byla předběžně odhadnuta na 230 tisíc korun. Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

foto

2004nehodalesov2

2004nehodalesov3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru