Policejní podrobnosti k nehodě u abertamské křižovatky: Muž se nevrátil domů z práce, hledali ho po nemocnicích i v Německu
Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Ve středu 20. dubna letošního roku oznámila v dopoledních hodinách dvaapadesátiletá žena na Obvodním oddělení Pernink, že se její dvaatřicetiletý syn nevrátil domů ze zaměstnání v Německu. Policisté se oznámením okamžitě začali zabývat.

Telefonicky provedli šetření v nemocničních zařízeních v Karlovarském kraji a sousedním Německu. Dále zjistili telefonní kontakt na pracovní agenturu, kde si ověřili, že pohřešovaný muž ze svého zaměstnání opravdu v ranních hodinách odjel. Policejní hlídky taktéž projížděly obce a města v Krušných horách, zejména ty, kterými by pohřešovaný jel ze svého zaměstnání. Dále policisté prohlédli kamerové záznamy, které měli k dispozici z několika měst a obcí, kterými mohlo vozidlo projet. Propátrán byl také nepřístupný terén v okolí Božího Daru. Po celou dobu pátrání policisté spolupracovali i s německými kolegy.

"Před 16. hodinou policisté z obvodního oddělení Pernink nalezli při pěším prozkoumávání zalesněné plochy mezi Božím Darem a abertamskou křižovatkou, zhruba 20 metrů mimo pozemní komunikaci, havarované vozidlo značky Škoda. V osobním automobilu byl zaklíněný zraněný dvaatřicetiletý pohřešovaný muž. Ten měl z dosud nezjištěných příčin vyjet mimo komunikaci, sjet ze stráně a narazit do stromu. Při nehodě utrpěl vážná zranění, se kterými byl letecky transportován do nemocnice," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

V místě dopravní nehody policisté řídili po celou dobu provoz. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru