Šoféři řídili pod vlivem alkoholu či drog, hrozí jim vězení až na jeden rok
ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Osmadvacetiletý muž z Chebska měl v polovině dubna letošního roku řídit osobní automobil značky Seat. Krátce před 22. hodinou byl zastaven a kontrolován policejní hlídkou v Hranicích na Chebsku.

Při silniční kontrole se řidič podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,06 promile.

Měl pozitivní test na pervitin

Jednatřicetiletý muž ze Sokolovska měl řídit osobní automobil značky Fiat na konci ledna letošního roku. Krátce před 16. hodinou byl zastaven policejní hlídkou poblíž Citic. Při silniční kontrole se podrobil orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s pozitivním výsledkem na látky amfetamin/metamfetamin.

Oběma řidičům byla zakázána další jízda a oba byli převezeni k lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu. "Policisté oběma mužům sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě prokázání viny jim hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok," uvedl mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru