FOTO: Poznáte trojici mužů na snímcích? Hledá je policie, uvedla také proč
Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - V polovině února letošního roku měl dosud neznámý pachatel před obchodním domem v Sokolově nalézt peněženku, kterou si následně ponechal. V peněžence měl mít majitel finanční hotovost, osobní doklady a také kreditní kartu. Z té byly poté učiněny dva neoprávněné a neúspěšné výběry z bankomatu.

Ve druhé polovině února mělo před jiným obchodním domem v Sokolově dojít na parkovišti ke krádeži peněženky. I v tomto případě v ní měla mít majitelka kromě mobilního telefonu a peněz také platební kartu. I z této platební karty byly následně učiněny neoprávněné výběry finančních prostředků z bankomatu, ovšem tentokrát již úspěšné.

"Ke krádeži peněženky před obchodním domem v Sokolově mělo dojít ve druhé polovině února ještě jednou. I tentokrát měla mít majitelka v peněžence platební kartu a i v tomto případě mělo následně dojít k neoprávněným výběrům. Celkově byla těmto třem osobám způsobena celková škodu přibližně 40 tisíc korun," uvádí mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Sokolovští policisté z obvodního oddělení Sokolov – město ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Zároveň sokolovští kriminalisté pátrají zejména po totožnosti trojice osob, která neoprávněné výběry finančních prostředků z bankomatů měla provádět. Vybírat finanční prostředky z bankomatů měla trojice osob na různých místech v Sokolově či Karlových Varech. "V případě jakýchkoliv informací k této hledané trojici volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," uzavřel Kopřiva.

foto

0405patracka2

0405patracka3

0405patracka4

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru