Maturitní ples se zvrtnul! Před kulturákem došlo k napadení muže klíčem na kola
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Chebsko - Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání dvou jednadvacetiletých mladíků z Mariánských Lázní, které obvinili ze spáchání přečinu výtržnictví.

Na začátku listopadu minulého roku měl nejdříve jeden z dvojice obviněných mladíků fyzicky napadnout před budovou kulturního domu v jedné menší obci na Chebsku, kde právě probíhal maturitní ples, dvaatřicetiletého muže. Toho měl několikrát udeřit klíčem na kola a také pěstí do různých částí těla. Druhý z dvojice obviněných mladíků měl poté fyzicky napadnout přítomného pětadvacetiletého muže.

Oba napadení muži, kteří byli pod vlivem alkoholu, vyhledali se svým zraněním lékařské ošetření v nemocnici. Pod vlivem alkoholu byli taktéž oba obvinění mladíci. Oběma obviněným mladíkům hrozí v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na dva roky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru