Muž na ulici surově zmlátil ženu, bil ji a kopal do hlavy! Převrhnul kočárek s dítětem
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Sokolovsko - Policisté z obvodního oddělení Horní Slavkov sdělili podezření ze spáchání přečinů výtržnictví a ublížení na zdraví ve stádiu pokusu místnímu pětadvacetiletému muži.

Ten měl mít na konci ledna letošního roku na ulici v Horním Slavkově spor se svou šestadvacetiletou přítelkyní. "Po vzájemných nadávkách měl pětadvacetiletý muž ženu fyzicky napadnout několika ranami pěstí do oblasti hlavy. Po chvíli měla žena upadnout na zem a muž měl ve svém agresivním útoku pokračovat. Ženu měl několikrát kopnout do oblasti hlavy. V jeho dalším počínání mu měli zabránit kolemjdoucí. Muž měl po chvíli z místa odejít," uvádí mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Při sporu mělo navíc dojít k převržení dětského kočárku, který měla napadená žena s sebou. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění u dítěte, které bylo v kočárku.

Napadená žena vyhledala po útoku lékařské ošetření. "Pětadvacetiletého muže policisté po několika minutách zadrželi a převezli na obvodní oddělení. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky," dodal Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru