Ulice Karlových Varů si podmaní běžci. Sobotní půlmaraton si vyžádá omezení v dopravě
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Sobota 21. května bude ve znamení 9. ročníku slavného a populárního Mattoni 1/2Maratonu Karlovy Vary. Elitní závodníci, tisíce hobby běžců a rodiny s dětmi si užijí unikátní kulisy kolonád a lázeňského centra města, zaběhnou i ke KV Areně. Start je tradičně na nábřeží Osvobození.

Ať už se vydáte na trasu některého ze závodů, půjdete fandit, anebo se plánujete pouze pohybovat v území akce, zjistěte si včas možnosti průjezdu autem či například autobusem MHD.

Pořadatelé děkují za dočasné strpení všech dopravních omezení, která si přípravy a průběh prestižního sportovního svátku vyžádají. Podrobné informace k dopravnímu režimu včetně dopravně informačního letáku najdete na stránce pořadatelů závodu.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru