Loupežné přepadení na ulici v Sokolově! Muž chtěl po mladíkovi peníze, když mu je nedal, schytal to
ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání devětadvacetiletého muže ze Sokolova, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu výtržnictví.

Ten měl na začátku letošního roku oslovit před obchodním domem v Sokolově sedmnáctiletého mladíka, kterého znal. Po chvíli po něm měl požadovat finanční prostředky a následně mu měl začít vyhrožovat fyzickým napadením v případě, že mu peníze nedá. Poté měl obviněný muž do mladíka strčit. Ten z místa utekl, ovšem obviněný muž ho doběhl. Následně měl devětadvacetiletý muž mladíka povalit na zem a fyzicky ho napadnout několika ranami pěstí do oblasti hlavy. Po tomto útoku měl mladíkovi z kapsy vzít finanční prostředky a z místa utéct.

Mladík musel se svým zraněním vyhledat lékařské ošetření v nemocnici. V případě prokázání viny hrozí devětadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na deset let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru