OBRAZEM: Hořící odpad zakouřil dům v Karlových Varech, hasiči zachránili několik lidí včetně ženy s dětmi
Foto zdroj: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Hořící odpad u domu v karlovarské části města Rybáře nahlásili svědci na tísňovou linku hasičů ve čtvrtek před polednem. Požár se začal šířit i na samotný dům.

Rozbitým oknem nad místem požáru se do celého domu dostalo velké množství kouře. Hasiči z vrchních pater domu zachránili s použitím výškové techniky ženu s dětmi, z ostatních prostorů zakouřeného domu zachránili další čtyři osoby. "Kvůli silnému zakouření provedli hasiči důkladný průzkum všech bytů, do některých museli vstoupit násilným způsobem. Jedna osoba se při požáru nadýchala kouře, na místo tak byla povolána záchranná služba. Při požáru zasahovaly čtyři jednotky hasičů, výše škody je odhadnuta na půl milionu korun, příčina požáru je v šetření," uvádějí k zásahu hasiči z Karlovarského kraje.

foto

2005pozar

2005pozar2

2005pozar3

2005pozar4

2005pozar5

2005pozar7

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru