FOTO: Další nehoda motorkáře! Na mol opilý narazil v Boči do plotu
Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - V neděli 26. června letošního roku krátce před půl druhou hodinou ranní došlo v obci Boč na Karlovarsku k dopravní nehodě motocyklu.

K té mělo dojít tak, že pětapadesátiletý řidič jedoucí ve směru z Chomutova směrem do Karlových Varů se zřejmě nevěnoval řízení, vyjel vpravo mimo komunikaci, kde následně narazil do plotu, který poškodil.

3006nehoda2

"Řidič se následně podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,28 promile. Poté byl převezen k lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu. Na místě byl řidiči zadržen řidičský průkaz a byla mu zakázána další jízda," uvedl policejní mluvčí Jan Bílek.

Předběžná škoda byla odhadnuta na 30 tisíc korun. Příčina a okolnosti dopravní nehody jsou v šetření policistů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru