Pár z Karlovarska přepadl a oloupil na ulici muže, když jim chtěl pomoci
ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřicetiletého muže a čtyřicetileté ženy z Karlovarska, které obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže.

Obvinění měli společně na konci června letošního roku po desáté hodině večerní v jednom městě na Sokolovsku před jedním z domů oslovit osmatřicetiletého muže, který měl sedět v zaparkovaném vozidle. Žena se ho měla následně zeptat, zda neví, kde bydlí jejich společná známá. Jelikož muž věděl, kde bydlí, odvedl je ke vchodu do domu.

"Zde ho měla žena z ničeho nic strčit tak silně, až osmatřicetiletý muž upadl na zem. Následně se mu měla pokusit z ramena odcizit tašku, ve které měl finanční hotovost a osobní věci. To se ženě ale nepovedlo, jelikož se muž bránil. Poté k němu měl přistoupit čtyřicetiletý obviněný muž, který muže fyzicky napadl kopnutím do oblasti hlavy. Po útoku mu měla ještě žena odcizit z kapsy kalhot mobilní telefon. Obvinění měli následně z místa odjet," uvádí policejní mluvčí Jan Bílek.

Svým jednáním měli způsobit škodu přibližně 7 tisíc korun. V případě prokázání viny hrozí čtyřicetiletému muži a čtyřicetileté ženě trest odnětí svobody až na deset let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru