FOTO: Jak došlo k těžké noční bouračce u Karlových Varů? Policie sdělila podrobnosti
Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - V úterý 5. července letošního roku došlo krátce po půlnoci na silnici druhé třídy poblíž obce Šemnice na Karlovarsku k dopravní nehodě.

K té mělo dojít tak, že osmapadesátiletý řidič osobního automobilu značky Mercedes-Benz, jedoucí ve směru na Muzikov, zřejmě nepřizpůsobil rychlost a vozidlo uvedl do smyku. Poté měl vyjet ze silnice a přední částí automobilu narazit do stromu. Následně měl automobil narazit ještě do dopravního značení a skončit v jízdním pruhu na pozemní komunikaci.

0707nehodavary

"Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění osmapadesátiletého řidiče, který byl letecky transportován do nemocnice v Plzni. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 700 tisíc korun. Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," uvádí mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru