Auto spadlo do potoka a začalo hořet, dva mrtví. Policejní podrobnosti k tragické nehodě v Habartově
Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Habartov - K tragické dopravní nehodě došlo ve čtvrtek 7. července letošního roku krátce před 16. hodinou na silnici třetí třídy v Habartově.

Osmdesátiletý řidič osobního automobilu značky Škoda měl při projíždění pravotočivé zatáčky z dosud nezjištěných příčin přejet do protisměru a následně vjet na travnatou plochu. Poté měl přední částí automobilu narazit do zábradlí mostu. Po tomto nárazu mělo vozidlo sjet z mostu do koryta Radvanovského potoka a v něm zůstat přetočené na střeše. Po chvíli mělo dojít k zahoření osobního automobilu.

"Při dopravní nehodě utrpěli zranění neslučitelná se životem osmdesátiletý řidič osobního automobilu i jeho pětasedmdesátiletá spolujezdkyně. Oba na místě svým zraněním bohužel podlehli. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření," uvádí policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru