FOTO: Řidičku u Karlových Varů zradil mikrospánek, s autem se zamotala do plotu
Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - V sobotu 9. července došlo kolem 19. hodiny na silnici I/6, konkrétně poblíž sjezdu k obchodnímu domu ve směru na Karlovy Vary, k dopravní nehodě.

K té mělo dojít tak, že čtyřiatřicetiletá řidička osobního automobilu značky Audi zřejmě vlivem mikrospánku ztratila kontrolu nad svým vozidlem a sjela ze silnice. Následně měla sjet do příkopu a nakonec narazit do oplocení, které poškodila.

Při této dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění. "Řidička se po dopravní nehodě podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 600 tisíc korun," uvádí policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Policisté z dopravního inspektorátu tento přestupek vyřešili příkazem na místě, tedy pokutou, pro čtyřiatřicetiletou řidičku.

foto

1207vary2

1207vary3

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru