VIDEO: Muž zemřel po brutálním napadení v bytě v Nejdku. Pachatele hledali po celém kraji
Reprofoto video, zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Kriminalisté z Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje zahájili trestní stíhání čtyřiatřicetiletého muže z Nejdku, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti.

V pondělí 11. července letošního roku mělo kolem 18. hodiny dojít v bytové jednotce v Nejdku ke slovní rozepři mezi několika podnapilými muži. Po tomto slovním konfliktu měl obviněný fyzicky napadnout sedmapadesátiletého muže. "Toho měl několikrát silnými údery pěstí a také několika kopy zasáhnout do horní poloviny těla. Po tomto útoku měl obviněný fyzicky napadnout i sedmačtyřicetiletého muže, který se v bytové jednotce taktéž nacházel. Toho měl několikrát udeřit pěstí do oblasti hlavy," uvádí mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Následně měl čtyřiatřicetiletý muž byt opustit, aniž by se zajímal o zdravotní stav sedmapadesátiletého muže, který byl zjevně v ohrožení života. "Svým vážným zraněním nakonec sedmapadesátiletý muž na místě podlehl. Sedmačtyřicetiletý muž byl po příjezdu Zdravotnické záchranné služby převezen do nemocnice k ošetření," pokračuje Kopřiva.

https://www.youtube.com/watch?v=caSlQ4eHt8o

Po oznámení této události na tísňovou linku 158 se policisté začali celým případem okamžitě usilovně zabývat. Po provedených šetřeních byla zjištěna totožnost podezřelého muže, po kterém policisté a kriminalisté začali pátrat po celém Karlovarském kraji. Podezřelý muž byl zadržen po necelých dvou hodinách v bytové jednotce v Chodově.

Policejní vrchní komisař dnes podá státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného muže do vazby. Na rozhodnutí soudu si čtyřiatřicetiletý muž počká v policejní cele. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody na osm až šestnáct let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru