Řidič vjel na dálnici do protisměru, po čelní srážce aut čtyři zranění!
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Lounsko, Karlovarsko - Lounský policejní vyšetřovatel trestně stíhá 26letého muže z Chebu, který čelí obvinění z těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti.

V polovině dubna řidič vozidla značky Škoda nerespektoval dopravní značení „Zákaz vjezdu všech vozidel“ a nedopatřením tak měl vjet u obce Bochov do protisměru na dálnici D6. Krátce po nájezdu na dálnici se čelně střetl s protijedoucím vozidlem značky Toyota. "V protijedoucím vozidle byly zraněny dvě osoby, které byly ihned převezeny záchrannou službou do nemocnice. V nemocnici skončil také řidič vozidla jedoucího v protisměru i jeho spolujezdkyně, ti byli do nemocnice transportováni letecky," uvádí mluvčí policistů Kamil Marek.

U obou řidičů byla vyloučena přítomnost alkoholu a drog. Škoda způsobená při dopravní nehodě byla předběžně vyčíslena na částku 240 tisíc korun. "Viník popsané nehody si od policistů vyslechl obvinění a nyní mu v případě odsouzení hrozí až čtyřletý trest odnětí svobody," dodává Marek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru