Řidička si spletla brzdu s plynem a vjela do zaparkovaného auta. Škoda je 140 tisíc
Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - Ve středu 13. července letošního roku došlo krátce po 19. hodině na místní komunikaci u jedné ze zahrádkářských kolonií na Sokolovsku k dopravní nehodě.

K té mělo dojít tak, že dvaačtyřicetiletá řidička osobního automobilu značky Mazda, která měla vyjíždět od brány zahrádkářské kolonie, si zřejmě spletla brzdový pedál s pedálem plynovým. Následně mělo dojít k prudkému rozjetí a vozidlo značky Mazda mělo přední částí narazit do zaparkovaného automobilu značky Volkswagen.

Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění. "Dvaačtyřicetiletá řidička se po dopravní nehodě podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 140 tisíc korun," uvádí mluvčí policistů Jakub Kopřiva.

Policisté z dopravního inspektorátu tento přestupek vyřešili příkazem na místě, tedy pokutou, pro dvaačtyřicetiletou řidičku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru