Mladík večer poničil dveře od cizího bytu, kde napadl spícího muže!
ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřiadvacetiletého muže z Horního Slavkova, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu porušování domovní svobody.

Obviněný měl v pondělí 11. července letošního roku kolem 21. hodiny poničit vstupní dveře do bytové jednotky v Rotavě. Následně měl vstoupit do bytu a fyzicky napadnout spícího sedmadvacetiletého muže. "Po chvíli mělo mezi muži dojít ke strkanici a přitom měl čtyřiadvacetiletý muž sedmadvacetiletého muže obviňovat z vykradení sklepu. Poté měl chtít obviněný po muži finanční prostředky. Ten mu je ovšem nedal a tak si chtěl obviněný vzít z bytu elektroniku. Postupně se měl snažit pod pohrůžkou vzít tablet, televizor či herní konzoly," uvádí mluvčí policistů Jakub Kopřiva. 

Po několika minutách, kdy se o potyčku v bytě měli začít zajímat sousedi, čtyřiadvacetiletý muž z místa utekl, aniž by cokoliv odcizil. Poničením dveří měl muž způsobit škodu přibližně tři tisíce korun.

Sedmadvacetiletý muž musel po fyzickém napadení vyhledat lékařské ošetření v nemocnici. "V případě prokázání viny hrozí čtyřiadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na deset let," dodává Kopřiva.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru