Loupež na Sokolovsku: Muž v domě surově napadl ženu pěstmi do hlavy. Kvůli kolu
ilustrační foto
Karlovy Vary

Sokolovsko - Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřicetiletého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže a přečinu porušování domovní svobody.

Obviněný muž měl ve středu 13. července letošního roku vstoupit kolem poledne na pozemek rodinného domu v jedné menší obci na Sokolovsku. Měl přistoupit k šestatřicetileté ženě, kterou z minulosti znal, a požadovat po ní, aby mu půjčila jízdní kolo. "Žena měla okamžitě odejít do rodinného domu. Muž se za ní měl vydat a přitom jí začít vulgárně nadávat s tím, že když mu jízdní kolo nepůjčí, tak si ho vezme sám. Po chvíli měl ženu fyzicky napadnout několika údery pěstí do oblasti hlavy. Po útoku chtěla žena přivolat policii, ovšem muž k ní měl znovu přistoupit a z ruky jí vytrhnout mobilní telefon. Poté jí měl vyhrožovat a následně odejít na zahradu, kde měl vzít jízdní kolo a na něm odjet," uvádí mluvčí policistů Jan Kopřiva. 

Žena se měla vydat ke své známé, odkud chtěla přivolat policejní hlídku, ale muž jí měl na kole dojet, znovu fyzicky napadnout a z místa odjet. "Po tomto útoku musela žena se svým zraněním vyhledat lékařské ošetření v nemocnici. Odcizením jízdního kola a mobilního telefonu jí měl muž způsobit škodu téměř 8 tisíc korun," pokračuje Kopřiva.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na deset let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru