Ulička mezi garážemi byla řidiči nejspíš těsná, dvakrát naboural a usnul
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Sokolovsko - V pondělí 11. července letošního roku došlo krátce po 16. hodině v Chodově k dopravní nehodě.

K té mělo dojít tak, že osmapadesátiletý řidič osobního automobilu značky Peugeot, který vjel mezi řadové garáže, následně narazil přední částí vozidla do zdi a vrat jedné z garáží. Po nárazu měl řidič začít couvat, ovšem přitom měl zadní částí automobilu narazit do vrat jiné garáže. Poté měl zastavit a ve svém osobním automobilu usnout.

2007garaze

Po příjezdu policejní hlídky se řidič podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 2,89 promile. Z tohoto důvodu byl muži zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda. Následně byl převezen k lékařskému vyšetření spojeného s odběrem biologického materiálu.

Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 15 tisíc korun. Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru