Vězeň uprchl z nehlídaného pracoviště, pátrání je zatím stále bezvýsledné
Hledaný vězeň. Foto zdroj: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Policisté v Karlovarském kraji pátrají po 33letém vězni, který v pátek 22. července kolem dvacáté hodiny odešel z nestřeženého pracoviště v Chebu. Hledaný muž je 170 cm vysoké střední postavy, má hnědé oči a krátké hnědé vlasy. Muž by měl mít viditelné problémy s chůzí.

Na sobě by měl mít tmavě modré montérky, šedé triko, černou pracovní obuv se žlutou podrážkou. Při odchodu na sobě měl mít oranžovou reflexní vestu. Hledaný muž by neměl být nebezpečný. Ve výkonu trestu odnětí svobody je za majetkovou trestnou činnost. Více informací k hledanému vězni ZDE. (V případě, že odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

"V případě jakýchkoliv informací k hledanému muži volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu," uvádí policejní mluvčí Jan Bíllek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru