OBRAZEM: Hasiči už dnes zasahovali u tří nehod na Karlovarsku, jedna si vyžádala zranění
Foto zdroj: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarsko - U dvou dopravních nehod zasahovali přes poledne hasiči v Karlovarském kraji. Na silnici I/6 u odbočky na Žlutice havaroval autobus se šedesáti cestujícími a jedno nákladní vozidlo.

Při nehodě se nikdo nezranil, pro cestující zajistil náhradní autobus dopravce, silnice byla za necelou hodinu plně průjezdná.

V Ostrově se ve stejný čas čelně srazila dvě osobní vozidla, při této nehodě se zranila jedna osoba. "Před polednem pak hasiči zasahovali u další dopravní nehody dvou osobních vozidel v karlovarské části města Doubí, tato nehoda se obešla bez zranění," uvádí Hasičský záchranný sbor Karlovarského kraje.

foto

2707nehody

2707nehody2

2707nehody3

2707nehody5

2707nehody6

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru