Řidič v Karlových Varech měl potíže udržet se na silnici, až s autem uvízl na ostrůvku
Foto zdroj: městská policie Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V neděli kolem třetí hodiny ranní si motorizovaná hlídka městské policie povšimla vozidla, které několikrát najelo od středové čáry k obrubníku.

Řádné objetí kruhového objezdu však bylo na alkoholem ovlivněné smysly až moc a řidič zamířil rovnou na ostrůvek, kde zůstal „viset.“ Strážníci u nezraněného dvacetiletého muže provedli nezbytné úkony a vzhledem k tomu, že kolem místa nehody právě projížděla hlídka policistů, celou záležitost si od strážníků převzala.

Policisté provedli orientační dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem a jelikož z vozidla unikaly provozní kapaliny, byli na místo přivoláni hasiči. Strážníci na místě zůstali a v rámci součinnosti usměrňovali provoz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru