Dopravní přestupky a odtažená auta. Tak vypadaly volby očima karlovarských strážníků
Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V září, což každý určitě ví, proběhly volby do zastupitelstev obcí a následně pak do senátu. Zatímco při kontrolách volebních okrsků strážníci neřešili žádné rušivé události, neukázněnost řidičů opět strážníkům přidělávala práci.

"Stejně jako v předešlých volbách ani řádně osazené dopravní značení před budovou magistrátu pro volební komise nestačilo a strážníci jej museli zdvojit, aby nedošlo k narušení řádného průběhu voleb. Naprosto zbytečně tak strážníci během voleb museli řešit sedmnáct dopravních přestupků a v šesti případech nařídit i odtah vozidla. Kdyby strážníci mohli, místo pokut by neukázněným řidičům nařídili účast ve volebních komisích pro další volby. Efekt by to jistě mělo," napsali strážníci z Karlových Varů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru