FOTO: Tragické pondělí na silnicích: U Lokte zemřel jeden člověk. Další zraněné osoby museli hasiči vyprošťovat u Žlutic
Foto: HZS Karlovarského kraje
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - U dvou vážných dopravních nehod zasahovali v pondělí ráno a dopoledne hasiči v Karlovarském kraji. U obou nehod bylo nutné vyproštění zraněných osob.

První nehoda se stala na silnici I/6 u Žlutic, kde se srazila dvě osobní auta. "Hasiči museli jednu zraněnou osobu vyprostit, provoz zde byl po dobu záchranných prací zcela uzavřený. Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů," informují hasiči z Karlovarského kraje na svém facebookovém profilu. 

Další nehoda se stala krátce před sedmou hodinou ranní na silnici mezi Královským Poříčím a Loktem. "Dvě osobní auta se zda zranila čelně, také u této nehody museli hasiči vyprošťovat, jedna osoba utrpěl smrtelná zranění," napsali hasiči.

Kromě těchto dvou nehod vyjížděli hasiči v průběhu pondělního rána a dopoledne k dalším dopravním nehodám, konkrétně k havárii dvou aut v Chebu, k nehodě autobusu a osobního auta u Lokte a ke sraženému zvířeti na železnici u Hájku.

FOTO

0711smrtak1

0711smrtak2

0711smrtak4

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru