Chodov podpoří bublavskou Droseru. Na účet jí pošle více peněz
Vypouštění bukače velkého na jaře 2021. Foto: Martin Polák
Karlovy Vary

Chodov - Bublavská záchranná stanice handicapovaných živočichů Drosera může i v dalších letech počítat s podporou Chodova. Město v těchto dnech se stanicí prodloužilo partnerskou smlouvu a navíc ji bude na účet posílat i více peněz, než tomu bylo v předchozím období.


„Roční podporu jsme zvedli z pěti tisíc korun na dvanáct tisíc,“ upřesnil starosta Chodova Patrik Pizinger s tím, nová smlouva má platnost tři roky.


Radnice s Droserou spolupracuje dlouhodobě a stanice si z Chodova do péče převezla už několik zvířat. V loňském roce například vypustila u vodní nádrže poblíž Chodova do volné přírody uzdraveného bukače velkého, kterého zcela vysíleného našel v zasněženém městě jeden z Chodováků.

Mezi poslední zachráněná zvířata patří také vlk, kterého na konci září srazilo auto. Psali jsme ZDE.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru