V Chebu mají vandalové nebezpečnou zábavu. Ničí dopravní značky
Foto: město Cheb
Karlovy Vary

Cheb - V poslední době v celém katastru města Chebu dochází k poškozování a vandalismu na dopravním značení. Tímto ničením, vyvrácením, znečištěním a znečitelněním dopravního značení hrozí zvýšené riziko dopravních nehod.

Celé město je monitorováno novým kamerovým systémem, který okamžitě vyhodnocuje MP Cheb a již došlo k vypátrání a zadržení některých osob dopouštějících se vandalismu nejen na dopravním značení, ale také v oblastech kontejnerových stání.

"Na základě toho žádáme občany města Chebu o spolupráci s MP při odhalování a usvědčení osob páchajících tuto protiprávní činnost. Za spolupráci děkujeme," uvedla tisková mluvčí Městského úřadu Cheb Simona Liptáková.

1011znacky

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru