V Chebu začal další ročník Mladého strážníka. Dětem má ukázat, jak trávit volný čas
Foto: MP Cheb
Karlovy Vary

Cheb - Městská policie ve spolupráci se Základní školou Cheb na Kostelním náměstí zahájila druhý ročník projektu „Mladý strážník“.

"Projekt je především zaměřen na volnočasovou aktivitu dětí. Strážníci dětem ukazují, že lze volný čas trávit mnohem lepším způsobem než je hraní her na mobilu nebo počítači, že je lepší procházka než cigareta, a že je mnohem lepší jít s kamarády hrát fotbal, než se potloukat jen tak po ulici a vymýšlet lumpárny. Děti se zároveň naučí, jak kamarádům pomoci například při šikaně nebo se závislostí, dozvědí se více o práci strážníků a zapotí se při výcviku," uvedl ředitel Městské policie Cheb Pavel Janošťák.

1111mladystraznik1

Městská policie Cheb děkuje všem občanům a návštěvníkům našeho města za ohleduplné a slušné chování.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru