Další Mega nápad je hotový. Revitalizace Hartovy stezky u Starého Hrozňatova skončila
Foto: město Cheb
Karlovy Vary

Cheb - Jeden z Mega nápadů je dokončen. Nápad z II. ročníku participativního rozpočtu od Zdeňky Brožové „Revitalizace Hartovy stezky u Starého Hrozňatova“ je zrealizován. Informuje o tom chebská radnice na svých webových stránkách.


"Podstatou návrhu byla revitalizace cca 2 km úseku Hartovy stezky směrem od Starého Hrozňatova až k hraničnímu přechodu s Německem. Projekt navazoval na prvotní úpravu stezky, která začala výsadbou aleje na jejím počátku během loňského podzimu místním spolkem. Během realizace projektu bylo vysazeno celkem 70 stromů za částku 873 tis. Použity byly původní druhy ovocných stromů jabloně, slivoně, hrušně a třešně, dále několik bříz, dubů, buků, javorů a lip," napsala členka týmy Mega nápady Simova Liptáková.

1411napad1

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru