FOTO: Do Karlových Varů přijel svatý Martin na bílém koni. Na jeho bezpečnost dohlíželi strážníci
Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Svatý Martin, který přijíždí 11. listopadu na bílém koni, patří mezi české tradice. Do jedné karlovarské mateřinky sice dorazil o den dříve, ale to dětem vůbec nevadilo. Naopak! Doprovodily ho na jeho další cestě.

"Svatý Martin na bílém koni se za poslední dny opravdu hodně nacestuje, protože jako jediný v tento čas, dělá radost tam, kde je potřeba. Ve čtvrtek se přijel ukázat dětem z mateřské školy Fibichova, které mu jeho další cestu městem zpříjemnily lampiónovým průvodem. A aby se na cestě velcí, malí, svatý Martin i bělouš cítili bezpečně, dohlíželi na ně strážníci a policisté v rámci součinností akce," uvedli strážníci z Karlových Varů.

FOTO

1411martin1

1411martin3

1411martin4

Foto: MP Karlovy Vary

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru