FOTO: Maturanti Trivisu zavítali na městskou policii. Karlovarští strážníci jim přiblížili svou práci
Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Žáci letošního maturitního ročníku Střední školy veřejnoprávní Karlovy Vary – Trivis zavítali ve čtvrtek 10. listopadu na „půdu“ městské policie. Studenti byli rozděleni na dvě skupiny, jedna zůstala v zasedací místnosti, ta druhá načerpávala informace před služebnou a poté v tělocvičně.

"Naším cílem bylo maturantům co nejvíce přiblížit práci strážníků, ukázat naše vybavení a výstroj. Středoškoláci tak mohli nahlédnout do nejnovějšího služebního vozu, auta určeného pro odchyt psů, nebo pro převoz osob na záchytnou stanici. Prohlédli si kola, segwaye, nechyběl mini kurz první pomoci, včetně zacházení s přístrojem AED, nebo ukázka práce se služebním psem. V zasedací místnosti vyslechli vyčerpávající informace o tom, jak to na městské policii „chodí“, jaký je její legislativní rozsah, se kterým je společnost jen velmi málo obeznámená, podívali na videa přímo z terénu a formou diskuze jsme pak odpovídali na vznesené dotazy. Tak snad si studenti rozšířili informační rozhled, a kdo ví, třeba se za nějaký čas uvidíme na přijímacím pohovoru," uvedli strážníci z Karlových Varů.

FOTO

1411mp2

1411mp3

1411mp4

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru