Žáci chebského gymnázia debatovali s americkým diplomatem
Debata s americkým diplomatem. Foto zdroj: FCB město Cheb
Karlovy Vary

Cheb - Dezinformace, fake news, internetoví trollové, síla ovlivňování veřejného mínění i myšlení skrze sociální sítě - to a mnohem více bylo obsahem besedy s americkým diplomatem, zástupcem kulturního atašé Toddem Jurkowskim, který se svým programem „America on Wheels“ navštívil chebské gymnázium.


Kromě výše zmíněných aktuálních témat se žáci kvint a sext dozvěděli o náplni práce diplomata, zjistili, jaký je současný mezinárodní vztah mezi Českou republikou a USA a také, co je součástí činnosti Amerických center, která působí na území ČR. „Odpočinek“ v zážitkové Fun zóně, která kromě virtuální reality nabídla možnost vyzkoušet si baseball, americký fotbal nebo neformálně pohovořit s panem Jurkowskim, byl odměnou za aktivní účast, ochotu komunikovat a vůli obohatit se tímto nevšedním setkáním.


Text: Mgr. Tomáš Fišer

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru