Muž svému známému ukradl tašku s doklady a penězi. Teď recidivistovi hrozí, že se vrátí do vězení
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Chodov - Policisté z obvodního oddělení Chodov sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže čtyřiatřicetiletému muži ze Sokolovska. 

Ten měl začátkem měsíce října letošního roku mezi druhou a čtvrtou hodinnou ranní vstoupit na pozemek v Chodově na Sokolovsku. Na něm stál neobydlený dům.

"Do toho měl zadním vchodem vstoupit. Uvnitř se měl potkat se svým sedmadvacetiletým známým, který v domě přebýval a v tu dobu uklízel. Podezřelý muž se měl po domě chvíli pohybovat. Poté si měl všimnout černé tašky, kterou si tam odložil sedmadvacetiletý muž. Tašku, ve které měl mít poškozený sedmadvacetiletý muž mobilní telefon, finanční hotovost nebo svazek klíčů, mu měl čtyřiatřicetiletý muž odcizit a z místa ihned odejít," uvedl k případu policejní mluvčí Jan Bílek.

Svým jednáním měl způsobit škodu přibližně 10 tisíc korun.  V případě prokázání viny mu hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, neboť byl v minulosti za krádeže pravomocně odsouzen.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru