Svatebčan slavil se svým sousedem. Za několik hodin staršího muže napadl, ten skončil v nemocnici
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání jednatřicetiletého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání přečinu ublížení na zdraví. 

Obviněný muž měl ve druhé polovině srpna letošního roku v jedné menší obci na Karlovarsku slavit svatební den. "Při oslavách ho měl zahlédnout padesátiletý soused, který mu přišel pogratulovat a popřát hodně štěstí. Poté, co obviněnému muži popřál, si šel sednout na lavičku před svůj dům. Tam za ním měl po chvíli jednatřicetiletý muž přijít s lahví alkoholu, přičemž svému sousedovi sdělil, že si musí připít, s čímž souhlasili. Po přípitku si měli muži chvíli povídat. Když se začalo stmívat, odešel padesátiletý muž do svého domu, kde se v obývacím pokoji díval na televizi. Krátce po třiadvacáté hodině zaslechl, jak se otevřeli dveře do jeho domu. Vstal a mezi dveřmi uviděl svého jednatřicetiletého známého. Ten ho po krátké slovní rozepři kvůli osobním sporům fyzicky napadl. Měl ho chytit pod krkem a udeřit ho pěstí do oblasti hlavy. Poté měl z domu svého souseda odejít," popsal případ policejní mluvčí Jan Bílek.

Kvůli zhoršujícímu se zdravotnímu stavu musel padesátiletý muž o několik dní později vyhledat lékařské ošetření. Musel podstoupit operační zákrok a byla mu vystavena pracovní neschopnost. 

V případě prokázání viny hrozí jednatřicetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky. 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru