Veletrh dotačních příležitostí se tentokrát zaměřil na podnikání a průmysl
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - ​Na začátku měsíce prosince se po dvouleté přestávce uskutečnil v prostorech Krajské knihovny v Karlových Varech Veletrh dotačních příležitostí 2022, který se zaměřil na podnikání a průmysl. Veletrh uspořádal sekretariát Regionální stálé konference Karlovarského kraje ve spolupráci s agenturou CzechIvest.


Veletrh navštívily téměř čtyři desítky zájemců z řad podnikatelů, zástupců průmyslu, měst a obcí, ale také lidé, jež s podnikáním teprve začínají nebo o tom uvažují. Tito všichni konzultovali své záměry se zástupci dvanácti různých organizací, kteří jim předali cenné informace, jež mohou využít při získávání dotací a uvěrových nástrojů pro rozvoj své činnosti.

Mezi poskytovali konzultací byl Krajský úřad Karlovarského kraje, jehož zástupci představili programy regionálního rozvoje a přeshraniční spolupráce, Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest, Karlovarská agentura rozvoje podnikání (KARP), Centrum pro regionální rozvoj České republiky, Národní rozvojová banka ČR, Agentura pro podnikání a inovace, Technologická agentura ČR , Úřad práce ČR, Inovační centrum INION, Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje a EUROCENTRUM Karlovy Vary.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru