Chebští strážníci řeší používání zábavní pyrotechniky. V posledních dnech vyjížděli k několika případům
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Cheb - V uplynulém týdnu řešili strážníci městské policie celkem pět případů v souvislosti s používáním zábavní pyrotechniky.

"Dvakrát se jednalo o porušení obecně závazné vyhlášky, která upravuje používání zábavní pyrotechniky v historickém centru města. V dalších třech případech strážníci řešili znečištění veřejného prostranství po použití zábavní pyrotechniky. V těchto třech případech se jednalo vždy o cizí státní příslušníky, kteří pyrotechniku zakoupili na tržnici Svatý Kříž a odpalovali ji v lese. Všechna uvedená protiprávní jednání byla řešena dle platných zákonů ČR," uvedl Pavel Janošťák, ředitel Městské policie Cheb

V souvislosti s touto problematikou bude Městská police Cheb provádět součinnostní akce s hajnými a mysliveckou stráží.

"Městská policie tímto žádá občany i návštěvníky města Chebu, aby zábavní pyrotechniku používali jen povoleným způsobem, místo po sobě vždy uklidili, a aby byli ohleduplní k ostatním lidem, domácím mazlíčkům i volně žijícím zvířatům," žádá Pavel Janošťák.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru