Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Snad každý z nás zná zábavný pořad s partičkou umělců založený na improvizaci, kdy se herci při jedné her snaží vyhovět požadavkům nespokojeného režiséra. Karlovarští strážníci pro změnu jeli vyřešit požadavek nespokojeného zákazníka. Případ se stal v úterý po půl osmé večer v centru města.

To se na operační středisko městské policie obrátil prodavač jedné z prodejen, který měl jakýsi problém s rozzlobeným zákazníkem. Problém spočíval v tom, že zákazník po prodejci požadoval prodej kusových cigaret. Prodavač, znalý zákona, mu však tuto položku omítnul prodat. Zákazník však vytrvale trval na svém, což pochopitelně vedlo k oznámení na městskou policii ze strany prodavače. Pravda, většinou se setkáváme s opačným problémem. Strážníci vyslaní na místo se snažili zákazníkovi „polopaticky“ vysvětlit, že prodavač kusovky prodávat nesmí, ale veškerá snaha byla marná. Zákazník sice obchod po chvíli opustil, co si ale neodpustil, byla poznámka, že si jde stěžovat na Policii ČR. Tak snad byli policisté s vysvětlováním úspěšnější.

Jen pro informaci, prodej kusových cigaret je v České republice zakázán od roku 2003.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru