Policisté se zaměřili na dodržování rychlosti. Každý desátý řidič jel více než měl
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Na konci minulého týdne proběhla na silnicích v Karlovarském kraji dopravně bezpečnostní akce, která byla zaměřena především na dodržování nejvyšší povolené rychlosti motorových vozidel.

"Do akce bylo zapojeno téměř 50 policistů z pořádkové a dopravní policie, kteří zkontrolovali 450 vozidel, přičemž zjistili na osm desítek přestupků. Policisté během dopravně bezpečnostní akce zjistili 45 řidičů, kteří při jízdě překročili stanovenou rychlost. Druhým nejčastěji zjištěným přestupkem byl nevyhovující technický stav vozidel, a to celkem v 17 případech," zhodnotil akci policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Dále se policejní hlídky zaměřily na pátrání po odcizených motorových vozidlech, hledaných osobách, věcech a věnovaly pozornost také prověrce přepravovaných osob a kontrole zavazadlových prostor.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru