Mladík přepadl mladou ženu, když šla do práce. Chtěl peníze
Ilustrační foto
Karlovy Vary

Chebsko - Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání jednadvacetiletého muže z Aše, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže.

"Obviněný mladík měl v sobotu 22. července krátce po páté hodině ranní v ulicích Aše potkat jemu neznámou dvacetiletou ženu, která byla na cestě do zaměstnání. Muž se za ní měl vydat a u místního fotbalového hřiště jí uchopit za horní část těla a odvléci jí do nedalekého průchodu. Následně po ní měl začít vyžadovat vydání finanční hotovosti a přitom jí vyhrožovat fyzickým napadením. Po chvíli měl ženu shodit na zem a odcizit jí látkovou tašku s osobními věcmi. Opodál měl tašku prohledat, a když zjistil, že v ní žena nemá žádné cennosti, tak jí měl odhodit a z místa utéct," popsal případ policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Žena poté celou věc oznámila na tísňovou linku 158. Policisté z obvodního oddělení Aš se začali případem okamžitě zabývat a po několika málo minutách jednadvacetiletého muže zadrželi.

Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny hrozí jednadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na deset let.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru