Řidič na sebe upozornil zmatenou jízdou. Dechovou zkoušku odmítl
Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - Před několika dny byli strážníci vysláni do Doubí, kde mělo dle oznamovatele stát vozidlo v rozporu se zákonem. Na místo okamžitě vyjeli strážníci z Karlových Varů.

"Při řešení této události neuniklo pozornosti strážníků vozidlo, jehož řidič najel do obrubníku, poté nám z neznámých důvodů pustil ostřikovače předního okna a všemožnými i nemožnými způsoby ze snažil vycouvat a pravděpodobně pokračovat dál ve zmatené jízdě. To už naštěstí nestihnul. Při komunikaci se strážníky byl z muže silně cítit alkohol a jeho chování nasvědčovalo tomu, že by mohl být pod vlivem alkoholu, nebo jiných omamných látek. Provedení orientační dechové zkoušky třiašedesátiletý muž opakovaně odmítal. Spolujezdec, který se kreativní jízdy zúčastnil, si pustil pusu na špacír a pronesl, že jedou z hospody, akorát nevěděl z jaké," popsali případ strážníci z Karlových Varů. 

Případ si převzali přivolaní policisté.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru