Patnáctiletá řidička v autě pro teenagery nedala na křižovatce přednost. Dva zraněné transportovaly vrtulníky do nemocnice
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Chebsko - Ve středu 2. srpna letošního roku krátce před 20. hodinou došlo poblíž obce Lipoltov na Chebsku k dopravní nehodě.

"K té mělo dojít tak, že patnáctiletá řidička moped-auta značky Aixam, jedoucí ve směru od Lipoltova, zřejmě na křižovatce nerespektovala dopravní značení „Dej přednost v jízdě“ a vjela do křižovatky. Následně mělo dojít ke střetu přední části osobního automobilu značky Škoda, které jelo po hlavní pozemní komunikaci, s levou boční částí moped-auta. Po tomto střetu skončila obě vozidla v silničním příkopu," uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

0408nehoda2
Foto: Policie ČR

Při této dopravní nehodě došlo ke zranění patnáctileté řidičky moped-auta a také jejího pětadvacetiletého spolujezdce, kteří byli letecky transportováni do nemocnice v Plzni. Dvaapadesátiletá řidička osobního automobilu značky Škoda byla se svým zraněním převezena Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice v Chebu.

"Po dopravní nehodě se dvaapadesátiletá řidička podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. Vzhledem ke zranění byl u řidičky moped-auta nařízen odběr krve v nemocnici," dodal mluvčí.

Škoda na poničených vozidlech byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 300 tisíc korun. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru