Posádka auta natankovala na benzínce. Pohonné hmoty ale trojice odmítla zaplatit
Foto: MP Karlovy Vary
Karlovy Vary

Karlovy Vary - V pátek po třetí hodině ráno, si hlídka při kontrolní činnosti městské části Drahovice povšimla skupinky osob, která tlačila auto směrem od čerpací stanice.

"Strážníci se dali do řeči nejen s touto skupinkou, ale i s obsluhou prodejny. Ta hlídce objasnila celou situaci. Tříčlenná posádka vozidla natankovala za několik stovek korun, ale částku nezaplatila. Hotovost u sebe žena a dva muži neměli vůbec a platební karta hlásila „problém“. Strážníci se jim snažili vysvětlit, že je třeba dluh za pohonné hmoty uhradit, tento fakt však nechtěli přijmout a přivolali na místo hlídku Policie ČR. Ani toto počínání nedopadlo podle jejich představ. Po odjezdu policejní hlídky, která byla o situaci informována, podepsala jedna z osob obsluze, za přítomnosti strážníků, uznání dluhu," uvedli strážníci z Karlových Varů.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru