Aš připravuje instalaci fotovoltaiky pro devět městských budov
Ilustrační foto: CC0
Karlovy Vary

Aš - Aš chce zajistit instalaci fotovoltaických systémů na střechy devíti budov v majetku města. Konkrétně se jedná o budovu Kulturního centra LaRitma, dům s pečovatelskou službou, sportovní halu v ulici Gustava Geipela, základní školy v Okružní a Kamenné ulici, základní a střední školu ve Studentské ulici, ubytovnu v Nedbalově ulici, bytový dům v ulici Gustava Geipela a objekt městské společnosti Ašské služby.

Pořízení fotovoltaiky chce financovat prostřednictvím státní dotace. Proto vypsalo veřejnou zakázku malého rozsahu na dodavatele, který připraví podklady - zpracuje na každý objekt technické studie včetně rozpočtů a energetických posudků jako podklad pro podání žádosti o dotaci z programu Ministerstva životního prostředí. Záměr počítá s tím, že přebytky vyrobené elektrické energie budou využity v komunitní energetice majetku města Aše.

Z výběrového řízení vzešel dodavatel poptávaných služeb, společnost Energetická agentura s.r.o., která v současné době již na přípravě podkladů pracuje. Cena této zakázky je 697.000,00 Kč bez DPH.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru