Policisté pátrají po vězni na útěku. Neviděli jste někde tohoto muže?
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarský kraj - Policisté v Karlovarském kraji v současné době pátrají po 41letém vězni, který v pátek 1. září 2023 odešel z nestřeženého pracoviště v Hazlově na Chebsku. Hledaný muž je přibližně 170 centimetrů vysoké štíhlé postavy, má hnědé oči a krátké černé vlasy.

Hledaný muž měl v době odchodu z nestřeženého pracoviště na sobě černé pracovní boty, černomodré pracovní pracovní montérky a oranžové triko, pod kterým měl ještě šedé triko. Ve výkonu trestu odnětí svobody je za majetkovou trestnou činnost. Podrobné informace o hledaném najdete ZDE (pokud je odkaz neaktivní, byla osoba vypátrána).

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru