Řidič srazil v Karlových Varech chodce. Policisté hledají svědky nehody
Foto: Policie ČR
Karlovy Vary

Karlovarsko - Karlovarští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v úterý 5. září letošního roku krátce před desátou hodinou v ulici Varšavská u Tržnice.

"K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidič osobního automobilu značky Škoda jedoucí ve směru od ulice Západní do ulice Bulharská narazil do chodce, který přecházel komunikaci od Tržnice ve směru do ulice Zeyerova mimo přechod pro chodce," popsal srážku policejní mluvčí Jan Bílek.

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění chodce, který byl převezen Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice.

Po dopravní nehodě se řidič i chodec podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

"Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 či přímo policistům z dopravního inspektorátu na telefonní číslo 974 366 408. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení," žádá mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru