Foto: MP Cheb
Karlovy Vary

Cheb - V sobotních večerních hodinách přijala městská policie v Chebu oznámení o dvou mladících, kteří za pomoci sprejů zkrášlují budovu Svobodné chebské školy. Hlídka městské policie proto hned vyjela na místo.

"Mladí „umělci“ se po spatření služebního vozidla dali na útěk, a to každý jiným směrem. Jeden z nich se schoval ve školní zahradě mezi kontejnery na odpad. Strážníci jeho úkryt odhalili a mladíka zadrželi. Druhý byl zadržen později. Vzhledem k podezření ze spáchání trestné činnosti byla celá věc po provedení nezbytných úkonů předána příslušným orgánům k přijetí dalších opatření," uvedl ředitel Městské policie Cheb Pavel Janošťák.

Městská policie Cheb děkuje všem občanům, kterým není dění v jejich okolí lhostejné. Pokud byste byli svědky podobného jednání, neprodleně prosím volejte na linku 156.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru