Stavební úřad v Chodově zůstane
Foto: město Chodov
Karlovy Vary

Chodov - Stavební úřad v Chodově bude i nadále poskytovat své služby obyvatelům města a okolí. O tom, zda úřad ve městě zachovat i po nabytí platnosti nového stavebního zákona, hlasovali ve středu zastupitelé. Ti odsouhlasili, že úřad v Chodově chtějí.

„Město každý výkon státní správy svým způsobem dotuje, ale bereme to především jako službu našim obyvatelům a lidem z okolí. Náš úřad zpracovává ročně zhruba šest stovek podání, s kterými by museli Chodováci jezdit do Sokolova nebo Karlových Varů,“ vysvětlil postoj města starosta Patrik Pizinger s tím, že stavební úřad je v Chodově od začátku novodobých dějin radnice.

Chodovský stavební úřad slouží obyvatelům celého správního obvodu, kam patří kromě Chodova také Nové Sedlo, Tatrovice, Vintířov a Vřesová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru